Deci i-am vazut iar pe Tociu si pe Palade in sitcomul "Meseriasii" de pe PRO TV. Ma rog, in caz ca nu v-am marturisit niciodata, o voi face acum: nu reusesc cu nici un chip sa fac diferenta intre cei doi. De-asta n-as sti sa va spun cine-a fost cu replica brilianta "As bea orice, chiar si lichid de frina!" si cine-a fost cu "Mie mi-e o foame de-mi vine sa-mi rod singur sfircurile de la urechi", dar nu m-ar mira sa fi fost vorba despre unul si acelasi maimutoi. Oare domnul Adrian Sirbu ii deosebeste cumva sau traieste in aceeasi confuzie ca si mine?

Te pomenesi ca, atunci cind ii cheama la vreo sedinta, sa le frece ridichea pentru glumele proaste pe care le fac, le pune cite-o bulina colorata-n frunte, dupa care se duce pina la closet, ca sa-si repete lectia: "Deci Tociu e cu bulina verde, iar Palade e cu bulina rosie, Tociu e cu verde, Palade e cu rosu, Tociu - rosu, Palade - verde, pardon, invers…". Pai, n-ar fi mai misto, domnu’ Adi, sa-i concediati pe-amindoi, ca sa scapati de aceste complicatii inutile si sa nu se mai confrunte secretara dumneavoastra cu spaima ca va uita sa cumpere buline?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.