Nicoleta Luciu a prins gustul telenovelelor. Desi ne-a amenintat in repetate randuri ca va parasi studiourile de la Buftea pentru a-si insoti iubitul prin lume, senzuala bruneta s-a razgandit. Luciu isi va etala din nou nurii intr-una dintre cele doua productii pe care ACASA le pregateste impreuna cu MediaPro Pictues (MPP) pentru aceasta toamna. Doua povesti distincte, cu subiecte incitante si personaje puternice.

Pe langa vedeta Playboy, telespectatorii vor avea ocazia sa-i vada "la lucru" pe Dan Bordeianu, Adela Popescu, Lucian Viziru, Augustin Viziru, Octavian Strunila, Adrian Nicolae, Sabina Branduse si Adina Galupa. Vacanta s-a terminat. Actorii s-au reintors in Bucuresti sa-si cunoasca colegii de platou, dar si personajele, in detaliu. Imediat dupa furtunoasa intalnire, o parte dintre cei care vor juca in prima telenovela pe care ACASA o lanseaza in aceasta toamna au plecat la munte, la Susai, pentru repetitii.

In acelasi timp, la Buftea, actorii celei de a doua productii, Adrian Stefan, Alexandru Papadopol, Bebe Cotimanis, Elvira Deatcu si Andreea Bibiri, isi fac incalzirea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.