Vineri, pe la prinz, pe Antena 1 se difuza telenovela aia ruseasca, cu blonde misto, despre care v-am mai zis. In timpul asta, pe TVR 1 se difuza alta telenovela ruseasca. Imi inchipui ca, pentru fanii genului, n-a fost o experienta prea usoara. Pai, cum sa n-o incurci pe Natasa de pe TVR 1, care, desi il iubeste pe Vladimir cel sarac si frumos, e pe cale sa se marite cu Igor cel bogat, batrin si urit, fiindca asa vor parintii ei, cu Sonia de pe Antena 1, care a ramas insarcinata cu Vania, desi e logodita cu Ivan Ivanovici?

Poate nu stiati, dar si-a tras si National TV concurs din ala cu fata pe care nimeni n-o s-o ia vreodata de nevasta, fiindca vorbeste fara oprire. Concursul se numeste "0900 90 10 50", iar fata e blonda. Spre deosebire de cele de la alte posturi e insa si foarte adormita. Adica, de vorbit vorbeste, dar e limpede ca-i e foarte lene. Ma rog, s-ar putea ca, in realitate, sa fie doar demotivata. Sincer, si eu as fi daca mi-as lua salariul in Frutti Fresh…


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.