DJ Project va lansa sambata cel de-al saselea album din cariera, intitulat “Povestea mea”.
Acest nou album contine 15 piese, printre care si versiunea in limba engleza ("Before I Sleep") a hitului "Privirea ta". Celelalte 14 piese sunt prime auditii, intre care 3 sunt extended-uri, una este club version, si una este un featuring cu Jazzy. Concertul de lansare va avea loc in club Office din Mamaia, putin dupa miezul noptii. In prezent trupa se afla pe litoral intr-un lung sir de concerte, avand ca scop promovarea noului album.

Trupa a incheiat de curand filmarile pentru videoclipul "Before I Sleep".Videoclipul a fost realizat la solicitarea expresa a reprezentantilor companiei Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, cu care DJ Project a semnat un contract deosebit de avantajos, pentru o perioada de trei ani si pentru toate teritoriile lumii, cu exceptia Romaniei. In tara, DJ Project raman exclusiv artistii Cat Music. Single-ul "Before I Sleep" va fi lansat prima data in Marea Britanie, considerata cea mai dificila piata muzicala din Europa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.