CARITATE. La iesirea dintr-un supermarket din piata Dorobanti, diva de la Antena 1 s-a oprit sa imparta bani unor copii si batrani saraci.
Mihaela Radulescu se numara printre putinele vedete care se dovedesc cu adevarat generoase si in viata de zi cu zi, nu doar pe sticla, de dragul publicitatii. In timp ce iesea de la cumparaturi dintr-un supermarket din zona Dorobanti, prezentatoarea de la Antena 1 s-a oprit sa ajute o batranica si un copil care asteptau mila trecatorilor.

Paparazzii "Averea" au surprins momentul in care diva a scos din poseta o hartie de 100.000 de lei vechi si i-a intins-o unei femei cu parul alb. De asemenea, vedeta l-a cadorisit cu o bancnota si pe un pusti care, in semn de recunostinta, a condus-o protector cativa metri spre masina. Mihaela Radulescu a fost insotita la cumparaturi de un angajat al sotului ei, care a ajutat-o la caratul sacoselor. Acesta a indeplinit doar cu aceasta ocazie si rolul de sofer, o situatie neobisnuita pentru vedeta, care adora sa conduca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.