Vechea raca dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin a iesit la iveala din nou intr-un interviu acordat de doamna Schwartzenberg revistei Story.
Faptul ca nu a fost nominalizata la nici o categorie pentru emisiunea "Cei mai iubiti romani" a determinat-o pe Mihaela sa afirme ca nu publicul a fost cel care nu a vrut-o, ci Andreea Marin. "M-ar fi deranjat daca publicul roman ar fi decis ca nu ma vrea, dar singura care nu m-a vrut a fost Andreea Marin. Publicul a votat corect, dar nu a avut de ales intre mine si altii, ci doar intre altii, pentru ca eu nu figuram, la nominalizati, pe nici o lista care s-a pus sub ochii oamenilor. Listele cu numele vedetelor au fost propuse strict de catre domnisoara Marin. Asta nu este o veste proasta, ci o victorie asupra frustrarilor Andreei. Teama ei de mine este revigoranta", si-a varsat naduful moderatoarea emisiunii "Duminica in familie".

SUSPICIUNI INTEMEIATE

Din motive mai mult sau mai putin intemeiate, Mihaela arunca din nou samanta de scandal. Asa cum ne-a obisnuit, vedeta Antenei 1 nu se sfieste sa spuna lucrurilor care o deranjeaza pe nume fara menajamente. Acuzele formulate de moldoveanca cum ca Andreea ar fi jucat un rol hotarator in "omiterea" voita a numelui sau de pe listele mult discutate se bazeaza totusi pe faptul ca din comisia care a stabilit nominalizarile a facut parte si Andeea Marin (Ileana Pop, director Prime Time World Broadcast - Bucuresti, Andreea Marin, director de program "Cei mai iubiti", Andreia Mihuti, director adjunct de program, Diana Cotoros, PR Manager Prime Time World Broadcast, si Antal Miklos, consilier juridic PTWB. TVR a fost reprezentat de Irina Radu, director TVR 1).

Mihaela Radulescu nu s-a numarat printre nominalizati pentru ca nu s-a remarcat "cu ceva special" pe parcursul anului 2004, ceea ce i-ar fi adus "un capital de simpatie important" in opinia oficiala a comisiei. De asemenea, realizarile profesionale ale celor vizati, precum si gesturile caritabile au atarnat foarte mult in balanta. Ocupata cu rolul de mamica si cu revenirea pe micul ecran, Mihaela a pierdut acest "tren", in opinia drasticei comisii.

SCENARIU DE COSMAR

Probabil ca, daca s-ar fi regasit pe liste, numarul celor care o iubesc pe Mihaela s-ar fi dovedit surprinzator de mare. Imaginati-va cum ar fi fost ca domnisoara Marin sa-i inmaneze doamnei Schwartzenberg premiul pentru "cea mai iubita vedeta de televiziune". Si asa s-a lasat cu emotii cand Teo a preferat sa mormaie la propunerile profesionale ale generoasei gazde. Oricum, si in acest caz, rezultatul nu ar fi fost relevant atata vreme cat Andreea nu a putut fi inclusa printre nominalizati. Cat de crud ar fi ca publicul sa fie pus sa-si imparta iubirea intre cele doua dive?

SURSA VITALA, MEREU OCUPATA

Din pacate, vedetele in cauza nu au putut fi contactate pentru a-si face cunoscute parerile cu privire la de acest subiect. Andreea Marin este plecata in Thailanda si va reveni saptamana viitoare, iar o declaratie venita direct din partea Mihaelei Radulescu este foarte greu de obtinut, chiar daca vedeta i-a facut de doi lei in acelasi interviu pe ziaristii care "dau stiri false" despre ea, pentru ca "nu au decenta sa le verifice cu sursa principala". Adica sa afle cum stau lucrurile chiar din gura domniei sale. Numai ca aceste confirmari sunt cautate in majoritatea cazurilor, insa multi renunta sa se inscrie "in audienta" pentru a primi un raspuns candva intr-un viitor incert.

Dupa cum stie si Mihaela, informatia de presa este un produs cu termen de garantie extrem de limitat. Ceea ce nu-i scuza pe jurnalistii care inventeaza, insa nici nu-i prea acuza pe cei care se lipsesc intr-un final de "sursa" mereu prea ocupata sau aflata in contratimp cu nevoile celor care lucreaza in presa. Din acest punct de vedere, Andreea Marin are o bila alba. Ori de cate ori un ziarist are nevoie de cateva cuvinte din partea vedetei, aceasta este disponibila. In afara cazurilor in care este plecata din tara, Andreea sau persoana care se ocupa de relatiile cu presa sunt pe faza. Nu de putine ori s-a intamplat ca domnisoara Marin sa fie prinsa cu treburi in momentul in care a fost sunata, dar a revenit chiar ea cu un telefon la cel care i-a solicitat o declaratie, de regula in timp util pentru ca materialul sa fie predat.

UN ALT CONFLICT LA ORIZONT?

Opinii total opuse asupra aceluiasi subiect, al disponibilitatii de a adopta un copil din Asia, au de data aceasta Mihaela Radulescu si Teo Trandafir. De parca si-ar fi raspuns una alteia, insa in publicatii diferite, vedeta Antenei 1 (despre a carei intentie de a infia o fetita din Indonezia, ca urmare a tsunami-ul care a facut revagii in Asia, s-a tot scris) nu si-a pus niciodata problema ca ar putea infia la fel de bine un copil napastuit din Romania: "Nu am de sa infiez un orfan din Romania, pur si simplu nu mi-am pus niciodata problema. (...) Mi-am imaginat ca nenorocirea asta i s-ar putea intampla si lui Ayan. De aici s-a nascut dorinta de a ajuta concret (...) un copil lovit nedrept de soarta". Asta in timp ce Teo spune in Tv Mania ca, din contra, ar adopta mai degraba un micut din tara: "Recunosc, as adopta unul din Romania. Pentru ca eu merg pe un principiu care s-ar putea sa fie gresit: cand vine tsunami-ul, ia mama cu tata cu copil cu tot, nu face departajari. Nu stiu cati copii au ramas fara parinti acolo. Si ma gandesc ca e mult mai apropiata Romania, unde sunt mult mai multi copii abandonati. Pe de alta parte, atentia intregii lumi e indreptata acolo, asa ca ajutorul meu ar fi insignifiant", a declarat vedeta PRO TV.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.