In ultimul numar din saptamanalul "X-Magazin" este prezentata pe larg relatia dintre Adrian Mutu si bruneta care ii trimitea sms-uri erotice. Aceasta are 25 de ani, se numeste Ioana Popescu si e ziarista la saptamanalul in care isi deapana aventura cu "Briliantul".

"N-am vrut sa fac publica povestea. Am tinut-o secreta in ciuda insistentelor ziaristilor care banuiau si ma asaltau cu rugaminti de a le dezvalui mai mult... Nimeni nu se gandea ca Adi o sa-si piarda telefonul si ca acesta va fi gasit de colegii mei de breasla", isi incepe istorisirile Ioana Popescu. in Libertatea de vineri ati putut citi despre o bruneta care ii trimitea sms-uri lui Mutu de genul "iti mai aduci aminte cand ne-am..." Ioana, caci despre ea e vorba, l-a cunoscut pe Mutu anul trecut, cand dorea sa scrie un material despre despartirea dintre el si Moran Atias. Cum Mutu nu ii raspundea la telefon, Ioana i-a trimis sms-uri si in cele din urma acesta a sunat-o.

Au urmat mai multe telefoane de ambele parti. La cererea fotbalistului, Ioana i-a trimis poze: "intr-una dintre acestea, aveam degetul in gura. El mi-a spus: "Arati sexy cand iti sugi degetul!"". S-au intalnit pe 28 februarie 2004 la Bucuresti. Adrian i-a cerut Ioanei sa vina la el si sa se imbrace sexy. Ioana s-a dus cu o prietena. "Am vorbit despre toate lucrurile posibile. Chiar si despre "Idiotul". Eu citisem jumatate din carte, el era abia pe la capitolul al doilea. Apoi discutia a ajuns la masaje... Eu m-am oferit sa ii fac masaj in sufragerie. El a vrut in dormitor. L-am urmat. S-a dezbracat si mi-a cerut sa il dau pe spate cu o crema", continua Ioana. "I-am masat abdomenul bine lucrat si am coborat spre zona pubiana. Purta firma lui preferata de chiloti, Dolce&Gabanna. L-am atins si l-am simtit "tare". Dupa parerea mea, in acel moment o avea cam de 20 de cm.

M-a intrebat daca vreau sa imi faca si el mie masaj. Nu am vrut. Apoi am inceput sa ne sarutam. I-am simtit buzele senzuale... Saruta exceptional! Mirosea a whisky amestecat cu parfum. Iar alunita lui era sexy. Eram de-a dreptul vrajita... Am continuat sa ne sarutam cu patima si sa ne mangaiem febril. Mi-a spus ca am un fund foarte sexy... El nu avea pic de grasime si mi s-a parut cam firav pentru un fotbalist. Mi-a zis ca vrea sa fiu a lui in noaptea aceea. "stiu ca si tu ma doresti", mi-a zis el... Am refuzat. "Ce, esti copil?", m-a intrebat el. Ne-am sarutat iar. Nu stiu cat timp a trecut, dar pentru ca mai aveam o intalnire importanta in acea seara, trebuia sa plec", isi incheie Ioana Popescu primul capitol al marturisirilor.

Fotbalistul are o slabiciune pentru degetele femeilor

Mutu pare sa aiba o slabiciune pentru degetele iubitelor sale. in povestirile despre relatia cu el, Laura Andresan - foto mic - a adus in prim-plan urmatoarea intamplare. in timp ce se aflau in bucatarie, Laura a incercat sa taie un fruct de ananas dar, din greseala, s-a taiat la un deget. Adrian, care a asistat la scena, i-a luat degetul insangerat si a inceput sa-i suga sangele. Dupa aceea cei doi au trecut in dormitor unde s-au dedat la partide incinse de sex.

Adrian Mutu isi trimite colectia de haine la Milano

Chiar daca nu poate aparea in reclamele propriilor produse, Adrian Mutu nu uita de afacerile sale. El a tinut ca hainele din colectia Ten Life sa fie prezentate pe podiumul de la Milano saptamana viitoare, in cadrul Festivalului Saptamana Modei, unul din cele mai mari evenimente de moda anuale din lume. in fiecare an, la Milano, se intalnesc cei mai mari creatori de moda din lume, se prezinta colectiile pentru sezonul urmator si se da tonul tendintelor pentru cele mai scumpe haine din lume. Show-ul se petrece la numai doua saptamani dupa alt eveniment de mare importanta in lumea modei: Targul de Moda de la Paris, unde colectia lui Adrian a fost prezenta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.