Voluptuoasa "Mama Natura" pare sa nu fie pudica atunci cand isi afiseaza nurii in vazul tuturor, ba chiar sta foarte relaxata si se simte bine in pielea ei.

Paparazzii "Averea" au surprins-o pe fosta colaboratoare a "Canalului de stiri", pe litoral, intr-o ipostaza in care lasa aproape totul la vedere. Si oricat ar incerca sa nu atraga atentia, ochii tuturor sunt indreptati catre ea... si mult mai des catre sanii ei. Asa s-a intamplat si pe malul romanesc al Marii Negre unde, intinsa pe un sezlong, Roxana Ionescu profita de zilele libere si de soarele care, nici el, nu o "ignora".

Cu toate ca are o varsta frageda (21 de ani), corpul Roxanei demonstreaza contrariul, iar casnicia pare sa-i fi adus si cateva kilograme, o parte din ele "plasate" in zona abdomenului.

Rivalitate apusa

Toata lumea stie ca atunci cand vine vorba despre busturi impresionante, "Mama Natura" iese fruntasa. Desi s-a aflat intr-o apriga batalie cu Nicoleta Luciu, in ceea ce priveste circumferinta, Roxana Ionescu pare ca a castigat detasat, ea fiind preferata, in detrimentul Nicoletei, pentru a poza in diverse reviste de la noi si nu numai, adresate barbatilor.