Raminem la Antena 1, in al carei "Observator" am vazut un material despre inmormintarea lui Marius Bosnea, unul dintre capii lumii interlope din Arges, mort in accident de masina. Care inmormintare a beneficiat de participarea exceptionala a unor manelisti. Acestia au tinut un concert chiar linga groapa care se pregatea sa preia ramasitele interlopului, spre deliciul celor care, indurerati, l-au insotit pe ultimul drum. Pacat ca reporterii Antenei n-au ramas pina la sfirsit, cind sigur s-au dat dedicatii si s-a aruncat cu bani in lautari si in stripteuse.

Am auzit-o cu urechile mele pe Mbela de la "6! vine presa!" facind urmatorul anunt: "Urmeaza sport cu colegul nostru, Dan Voiculescu". Aha, deci ca sa nu-i mai faca fiica-sii greutati, ca sa n-o mai puna in situatia de a da comunicate in care sa-l ia de mot pe Marius Tuca, Dan Voiculescu s-a mutat la B1 TV, unde se ocupa de o rubrica sportiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.