JALE. Pitestiul nu a vazut pana ieri o astfel de inmormantare. Circulatia a fost blocata, manelele de jale rasunau la toate colturile, iar claxoanele masinilor ultimul racnet asurzeau multimea stransa in centrul orasului.

Marius Bosnea, "mana dreapta" a lui Adi Minune a avut prieteni in toata tara si peste hotare, acestia strangandu-se in numar mare ca sa-l conduca pe ultimul drum pe "fratele" lor.

Peste o mie de persoane au asistat la inmormantarea bodyguardului lui Adrian Minune, la Pitesti. Marius Bosnea a murit la sfarsitul saptamanii trecute intr-un accident de masina in comuna Margineni. Se pare ca Bosnea adormise la volan. Ieri dupa-amiaza, Pitestiul a fost impanzit de clanuri tiganesti, rude si prietenii victimei.

Imaginea inmormantarii a fost rupta, parca, dintr-un film despre Mafia siciliana: sute de indivizi imbracati in negru, cu ochelari de soare si lanturi de aur care mai de care mai groase, unii dintre ei plangand de mama focului. Dupa slujba, trupul neinsufletit al lui Bosnea a fost condus de catre cortegiul funerar alcatuit din masini de vis, in centrul orasului. Acolo, apropiatii victimei, celebrii manelisti pitesteni, i-au dedicat ultimele piese de jale, printre bocetele familiei indoliate. Adrian Minune a asistat inlacrimat la intreaga slujba si a stat la capataiul fostului sau angajat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.