Postul de televiziune MTV Romania celebreaza pe data de 1 august, 25 de ani la de lansarea oficiala a primului post MTV din lume.
MTV s-a lansat in Statele Unite ale Americii pe data de 1 august 1981, din momentul lansarii si pana in prezent fiind cel mai apreciat post muzical de televiziune din intreaga lume. Evenimentul este sarbatorit de posturile MTV din toata lumea. Cu aceasta ocazie, MTV Romania a initiat o intreaga campanie dedicata acestui eveniment. Aceasta a debutat prin difuzarea in fiecare zi de la ora 20.00 a unor clipuri clasice, care au facut istorie in tot acest timp, concomitent cu afisarea celebrei sigle galbene cu rosu cu care MTV a aparut pentru prima data pe sticla.

In ziua de 1 august, telespectatorii vor putea urmari TOP 100 - 25 de ani de MTV, un top exceptional prezentat de Mircea Zara, care va cuprinde toate marile hituri incepand cu anul 1981 pana in prezent. Emisiunea MTV News se alatura acestei campanii si va oferi telespectatorilor momente inedite din toti acesti 25 de ani, precum si premiere exceptionale ale unor clipuri. MTV reprezinta cel mai cunoscut post de televiziune care difuzeaza muzica 24 de ore pe zi si este un simbol universal, fiind ales in anul 2002, de Interbrand in cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din intreaga lume.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.