Produsele culinare pe care Monica Columbeanu le foloseste cand face pe gospodina in timpul emisiunii „No Comment“ sunt asigurate de postul tv producator.

Nici cheltuielile pentru apa minerala si måncarurile alese de pe masa celor doi nu-l usureaza la buzunar pe omul de afaceri. Potrivit surselor noastre, cand a negociat contractul pentru emisiune, Irinel a cerut pe langa onorariul de 5.000 de euro pe episod sa i se acorde gratuit si delicatesele cu care familia Columbeanu se rasfata in fata unei tari intregi.

Prin mancarurile sofisticate pe care le consuma in timpul emisiunii "No Comment", Monica Columbeanu umple de frustrare o tara intreaga. Tinand cont de statutul financiar al sotului sau, este absolut normal sa se rasfete cu delicatese. Etic si uman este putin deplasat. Este ca si cum am manca fripturi in fata unei case de copii. Numai ca pe la urechile noastre a trecut un zvon potrivit caruia, pe langa onorariul de 5.000 de euro pe episod pe care Monica Columbeanu il are stipulat in contract, B1 TV asigura si toate produsele consumate in timpul emisiunii "No Comment".

Monica Gabor, pardon, Columbeanu, duce nonsalant sticla de apa minerala la gura. In fata televizoarelor lumea se cazneste sa descifreze eticheta sticlei din care viitoarea mamica se serveste. Pe-rri-er, Perrier, se striga victorios intr-un final. Urmeaza un moment de pauza dupa care intrebarea decurge firesc: Perrier, adica? ~la micu, mai familiarizat cu tehnologia, da repede fuga la calculator si porneste internetul.

Dupa cateva secunde se intoarce victorios. "Este o apa minerala frantuzeasca dintre cele mai pure si mai scumpe din lume". "Pai da, se minuneaza si bunica, ca doar nu degeaba si-a luat barbat milionar". "Lasati-i ma, concluzioneaza capul familiei, si stingeti televizorul ca dimineata eu plec la munca si daca sunt obosit, maine seara, mancati emisiunea lu’ Monica".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.