AMOR SECRET. Claudia de la "Sexxy" are, s-ar putea spune, un spate solid, care i-ar putea asigura si succesul in cariera solo, aleasa dupa despartirea cu cantec de Julia Chelaru.

Bruneta are o legatura stransa, de ceva vreme, cu un cetatean de origine araba, care mai are pana sa implineasca 30 de ani. Baiatul in cauza are mai exact 23 de ani insa este destul de puternic din punct de vedere financiar, tocmai ceea ce-i trebuie cantaretei in acest moment.

Il sufoca

Mai mult, Claudia nu-si lasa singur iubitul nici la locul de munca, cei din jurul lui dezvaluind ca interpreta il viziteaza destul de des la birou, stresandu-i pe colegii acestuia. Carcotasii ne-au relatat si ca cei doi au petrecut cateva concedii impreuna, peste hotare. Se pare insa ca tanarul de origine araba nu este singurul barbat cu care iese Claudia. Cantaretei ii plac nu doar junii, dar si barbatii mai in varsta, cu masini scumpe si cu bani. Si cum artista este destul de frumusica, aceasta isi cam atinge tinta, cand vine vorba despre cuceriri.

O barfeste pe Julia

Claudia nu rateaza ocazia ca in vizitele pe care le face prin tot felul de redactii sa-si vorbeasca de "bine" si fosta colega de la Sexxy, Julia Chelaru. Ea este, spun barfitorii, si persoana care ofera presei amanuntele picante, de natura sa-i strice imaginea blondei ocupate acum cu un alt proiect, care se bucura, se pare, de un succes mare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.