Luni seara, un promo de pe B1 TV a insistat asupra casatoriei civile dintre Irinel de la Snagov si Monica din Bacau, promitindu-ne detalii pentru seara urmatoare.
"Cetateana Gabor Monica, de bunavoie si nesilita de nimeni, luati in casatorie pe cetateanul Columbeanu Adrian Irinel?", intreba ofiterul starii civile in promo-ul cu pricina, Monica gingurea un "Da" suav, dupa care urmau imagini cu sarutul mirilor.

Ei bine, tocmai acest sarut mi-a atras atentia in mod deosebit. Era atit de pasional incit n-am putut sa nu ma gindesc ca ar fi putut fi indelung exersat. Si nu exersat o data, de doua ori inainte de intilnirea cu domnul cu tricolor pe piept, ci exersat cu zile, cu saptamini, cu luni intregi inaintea ceremoniei. Imi inchipui chiar ca, in ideea obtinerii lui, cei doi s-au supus unui program foarte strict si foarte dur: trezire la ora 6.30 pentru exercitii practice pina la 8.30, intre 8.30 si 8.45 - dus (se transpira mult la exercitiile astea), intre 8.45 si 9.15 - micul-dejun, intre 9.15 si 12.30 - cursuri teoretice cu cel mai mare specialist in saruturi de cununie din lume, profesor la o Universitate din California, intre 12.30 si 12.45 - din nou dus (se transpira si la cursurile teoretice), intre 12.45 si 13.30 - prinzul, intre 13.30 si 14.30 - un scurt somnic pentru incarcarea bateriilor, intre 14.30 si 16.30 - din nou exercitii practice si dus(...)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.