Neincrezatoare, Alexandra Dinu, fosta doamna Mutu, nu vrea sub nici o forma sa se casatoreasca cu logodnicul sau Carlo Cancellieri. Chiar daca acesta a cerut-o in casatorie in repetate randuri, Alexandra il duce cu zaharelul, singurul raspuns pe care i-l da italianului este „Poate la anul“.
Alexandra a fost ceruta in casatorie prima data de Carlo cand a implinit 25 de ani. Italianul i-a daruit cu aceasta ocazie un superb inel de logodna cu diamant. Tanara nu a refuzat bijuteria, dar raspunsul a fost unul negativ, pentru ca nu are de gand sa fie mireasa pentru a doua oara prea curand.

"Cu putin timp inainte de a pleca la petrecerea de ziua mea, Carlo mi-a spus ca nu a avut timp sa-mi ia un cadou, dar ca o va face in zilele urmatoare. El lucreaza foarte mult si l-am crezut. Iar la restaurant, surpriza! Mi-au adus tortul de fructe cu lumanari si, intr-o capsuna... inelul. Am fost foarte emotionata. Dar inainte de a face acest pas ma voi gandi mult. N-am sa ma grabesc ca prima data. Nu exclud acest pas, insa mai am nevoie de timp pentru a fi sigura ca ceea ce astazi mi se pare certitudine va fi la fel si in continuare", a declarat, in "Story", fosta doamna Mutu imediat dupa ce Carlo i-a pus inelul de logodna pe deget.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.