Irinel Columbeanu, obosit dupa ceremonia nuntii de duminica, a fost nevoit sa amane plecarea in luna de miere. Epuizarea si-a spus cuvantul asupra conditiei fizice a viitorul tatic de 49 de ani, iar recuperarea imediata va avea loc la Izvorani.
Proaspatul insuratel Irinel Columbeanu, obosit dupa ceremonia nuntii de duminica, a fost nevoit sa-si amane luna de miere. Se pare ca tanara sa sotie l-a epuiztat atat de tare in noaptea nuntii, incat acesta nu mai poate sa se ridice din pat. "Nunta secolului" si noaptea "de apoi" l-au istovit pe viitorul tatic, avand nevoie de un mic repaus. E drept ca aici varsta isi spune cuvantul, altfel stand lucrurile daca Iri ar fi fost la prima tinerete. Sa ne intoarcem putin in timp si sa ne amintim de escapadele amoroase ale domnului Columbeanu. Unele poate s-au consumat pana la final, altele poate nu, dar prezenta femeilor frumoase in jurul celebrului afacerist i-au atras si o porecla pe masura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.