Seara, primii invitati care au venit au anuntat, prin toaletele festive adoptate, ca nunta va fi in acelasi timp si o veritabila colectie de moda. Lucru care s-a si adeverit, domnii adoptind smokinguri si costume negre, in timp ce doamnele si-au etalat luxoase rochii de seara comandate la cele mai prestigioase case de moda din lume.

Printre cei dintii au sosit Romanita si Adrian Iovan, care, in ciuda `burticii" proeminente a viitoarei mamici, au rezistat pina dimineata, dansind si participind din plin la distractie. Au urmat Peter Imre, logodnica sa Felicia Melescanu, dupa care zecile de VIP-uri au luat cu asalt barurile amenajate pe ponton. Daca afara limuzinele erau preluate de baietii de la valet-parking, pe cuprinsul resedintei, o suta de chelneri imbracati la tol festiv s-au ocupat de servirea nuntasilor. Acestia au inmarmurit la ora 21.40, cind, de pe acelasi vapor "LEADER", aflat in mijlocul lacului, a fost declansat cel mai spectaculos foc de artificii care a avut vreodata loc in Romania.

Timp de 25 de minute, cerul a fost brazdat de sute de artificii, printre care unele gen ploaie, altele "aplaudace", in forma de inimioare. Dar, mai ales, o adevarata premiera in tara noastra, jocul asa-numitelor artificii nebune, care se spargeau in cer in zeci de flori multicolore, acestea la rindul lor in altele, lasind impresia ca se urmaresc unele pe altele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.