La doua luni dupa ce si-a lansat primul album, travestitul Naomi s-a decis sa incerce marea cu degetul, inscriindu-se la preselectia Festivalului Mamaia 2006.
Piesa cu care a participat la sectiunea interpretare, "Salcia" - muzica Horia Moculescu, este considerata ca fiind o melodie dificila, dar frumoasa. Nu stim ce anume a determinat-o pe Naomi sa opteze pentru o asa provocare muzicala, insa tratamentele hormonale pe care le tot urmeaza constiincioasa de ceva vreme - folosim femininul deoarece "el" este pe cale sa devina o "ea" in adevaratul sens al cuvintului, cu implanturi si nu numai - ne fac sa credem ca isi doreste sa ajunga la calitatile vocale ale Mihaelei Mihai, cea care a facut celebra piesa in cauza. Momentan, Naomi asteapta cu nerabdare concursul final, unde spera ca juriul sa fie obiectiv si, mai presus de orice, sa tina cont de calitatile vocale si nu de inclinatiile sale sexuale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.