TUPEU. In ultima luna, Loredana de la Trident si Claudiu Patrascu, fostul iubit al Soranei de la A.S.I.A., au fost surprinsi in cateva ipostaze mai mult sau mai putin compromitatoare, in doua cluburi din Capitala. Cu toate acestea, blonda neaga ca ar fi ceva intre ei.

Cantareata sustine ca sunt prieteni apropiati si astfel se justifica si gesturile mai intime la care se preteaza.

Desi ies impreuna de mai mult timp si se cunosc, conform spuselor ei de ani buni, Loredana sustine ca habar nu avea ca Patrascu are o iubita de trei ani de zile. Lucru greu de crezut mai ales ca Roxana Dita, iubita oficiala a lui Claudiu, a declarat ca s-au si cunoscut.

Loredana si Claudiu

"Averea" a publicat in urma cu cateva saptamani declaratia Roxanei Dita, care s-a aratat extrem de furioasa la aflarea vestii ca iubitul ei se afiseaza cu Loredana de la Trident. "Claudiu este un afemeiat.(...) M-am obisnuit cu felul lui de a fi, dar nu pot spune ca nu ma afecteaza aventurile lui. Cat despre Loredana ar trebui sa stie ca daca voia o relatie serioasa cu ea, se despartea intai de mine. Si o anunt ca nu a facut-o. Oricum cand o voi intalni, o voi intreba cum a fost in patul iubitului meu", a declarat Roxana, care o cunoaste pe cantareata de la niste prezentari de moda.

Cert este ca Loredana o tine sus si tare ca a aflat despre manechin din presa, iar in legatura cu speculatiile care s-au facut cantareata spune ca: "Habar nu aveam ca are o relatie. Sincer, imi este mila de iubita lui Claudiu daca ea sta acasa, iar el iese in oras cu mine. Iar in ceea ce priveste gesturile, nu mi le cenzurez niciodata pentru ca nu am nimic de ascuns".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.