Christina Aguilera a dezvaluit in timpul unui interviu dat la Londra ca doreste sa paraseasca scena muzicala pentru a deveni casnica si mama.

Aguilera, care este casatorita cu producatorul muzical Jordan Bratman, se afla in prezent in turneu pentru promovarea noului sau album "Back To Basics", care urmeaza succesului din 2002 "Stripped".

Aflata la Londra, cantareata in varsta de 25 de ani a declarat ca planuieste sa conceapa un copil dupa ce va mai lansa un album.

Intr-un interviu pentru o emisiune difuzata pe postul MTV, ea a declarat: "Mai fac un album si dupa asta ma asez la casa mea si fac un copil".

Christina a mai indicat ca stirea conform careia si-ar fi inlaturat toate piercing-urile de pe corp, de cand s-a casatorit cu Jordan, este adevarata. "Aceasta este noua mea imagine. Acela a fost trecutul. Sunt un artist in continua schimbare", a indicat Aguilera.

Aguilera si Bratman sunt impreuna din 2002. Cei doi s-au casatorit in decembrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.