Astazi, Irinel Columbeanu si Monica Gabor isi pun pirostriile.

Daca vedetele din strainatate transforma un asemenea eveniment intr-o actiune intima, iata ca balcanismul vip-urilor de la noi indeamna la opulenta.

Dupa ce a fost mediatizata pana la saturatie, relatia lor atinge punctul culminant: Iri isi arata nunta in direct la tv, folosind 12 camere de filmat, exact ca la o partida de fotbal din Champions League. Ne asteptam la faulturi grosolane ale bunului-simt si la penalty-uri de departajare la "strigarea" darului.

Astazi, Irinel Columbeanu si Monica Gabor isi pun pirostriile, intr-un stil kitsch-os, o imitatie de prost gust ale actualelor nunti princiare. Daca tot mai multe vedete din strainatate incearca sa transforme un asemenea eveniment intr-o actiune intima, iata ca balcanismul caracteristic vip-urilor de la noi indeamna la opulenta. Dupa ce a fost mediatizata pana la saturatie, relatia lor atinge punctul culminant: Iri isi arata nunta in direct la televiziune. In acest sens foloseste nu mai putin de 12 camere de filmat, exact ca la o partida de fotbal din Champions League. Ne asteptam la faulturi grosolane ale bunului simt si la penalty-uri de departajare la "strigarea" darului, ce va reveni sinistratilor,… si de cateva saptamani de reluari suparatoare.

Irinel Columbeanu se insoara, spunand adio pretioasei sale burlacii. Aleasa inimii este Monica Gabor, cu 30 de ani mai tanara. Amanunt prea putin importantca de, unde dragoste nu e, nimic nu e.

Cununia civila va avea loc tot la resedinta lui Columbeanu de la Snagov, iar cea religioasa, la Manastirea Snagov, Columbeanu punandu-le invitatilor la dispozitie un iaht care a apartinut lui Nicolae Ceausescu.

Ca nunta sa fie ca la carte, Irinel a angajat o firma care sa se ocupe de pregatiri. Totul a fost studiat in cel mai mic detaliu, de la tema nuntii si pana la tinutele invitatilor, care musai trebuie sa vina imbracati la patru ace.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.