SUFICIENTA. Oana Zavoranu nu doreste sa-i faca sub nicio forma concurenta iubitului ei, Pepe. Din acest motiv, ea a refuzat in ultimul timp sa mearga la concertele la care canta iubitul ei.

Motivul acestei "politici" l-a dezvaluit chiar viitoarea cantareata, care-si va lansa la sfarsitul lunii august primul sau album solo: "Am fost cu Pepe la cateva spectacole si nu a iesit asa cum mi-as fi dorit. Lumea prezenta acolo, in loc sa isi focalizeze atentia asupra lui, doar era recitalul sau, a sarit pe mine, pentru autografe si nu cred ca e cel mai potrivit ca, atunci cand Pepe este pe scena, sa se intample asa ceva in sala. Aproape ca i-am stricat spectacolul. De aceea, am inceput sa evit sa ma duc la concertele lui, este normal ca toata atentia publicului sa ii apartina".

"Pepe nu m-a lasat sa ma fac de ras"

In ceea ce priveste albumul pe care-l va lansa, Oana Zavoranu mai are de lucrat doar la cateva melodii, terminand chiar mai devreme decat s-ar fi asteptat. Din toamna, ea urmeaza sa aleaga intre cele doua oferte de a prezenta o noua emisiune, prima fiind de la OTV iar cealalta de la Antena 1. Daca va accepta oferta lui Dan Diaconescu, Oana va prezenta o emisiune de scandal.

Citeste si:

Actrita de telenovele intentioneaza sa cante live din respect pentru fani, dar si pentru iubitul ei Pepe. "Atata timp cat el canta live, eu nu pot face play-back. Pepe m-a ascultat si mi-a spus ca e mai incantat decat s-ar fi asteptat. In general, el este foarte critic si mi-ar fi spus daca nu aveam nicio treaba cu acest domeniu. Nu m-ar fi lasat sa ma fac de ras", a adaugat Oana.

Nunta secreta

In legatura cu apropiata sa casatorie, Zavoranu a declarat ca: "Da, ne casatorim curand, dar fara sa stie presa. Am fost tinta atator rautati, incat vom pastra acest moment intim numai pentru noi. Nu dau nici un fel de detaliu."