SUFICIENTA. Oana Zavoranu nu doreste sa-i faca sub nicio forma concurenta iubitului ei, Pepe. Din acest motiv, ea a refuzat in ultimul timp sa mearga la concertele la care canta iubitul ei.

Motivul acestei "politici" l-a dezvaluit chiar viitoarea cantareata, care-si va lansa la sfarsitul lunii august primul sau album solo: "Am fost cu Pepe la cateva spectacole si nu a iesit asa cum mi-as fi dorit. Lumea prezenta acolo, in loc sa isi focalizeze atentia asupra lui, doar era recitalul sau, a sarit pe mine, pentru autografe si nu cred ca e cel mai potrivit ca, atunci cand Pepe este pe scena, sa se intample asa ceva in sala. Aproape ca i-am stricat spectacolul. De aceea, am inceput sa evit sa ma duc la concertele lui, este normal ca toata atentia publicului sa ii apartina".

"Pepe nu m-a lasat sa ma fac de ras"

In ceea ce priveste albumul pe care-l va lansa, Oana Zavoranu mai are de lucrat doar la cateva melodii, terminand chiar mai devreme decat s-ar fi asteptat. Din toamna, ea urmeaza sa aleaga intre cele doua oferte de a prezenta o noua emisiune, prima fiind de la OTV iar cealalta de la Antena 1. Daca va accepta oferta lui Dan Diaconescu, Oana va prezenta o emisiune de scandal.

Actrita de telenovele intentioneaza sa cante live din respect pentru fani, dar si pentru iubitul ei Pepe. "Atata timp cat el canta live, eu nu pot face play-back. Pepe m-a ascultat si mi-a spus ca e mai incantat decat s-ar fi asteptat. In general, el este foarte critic si mi-ar fi spus daca nu aveam nicio treaba cu acest domeniu. Nu m-ar fi lasat sa ma fac de ras", a adaugat Oana.

Nunta secreta

In legatura cu apropiata sa casatorie, Zavoranu a declarat ca: "Da, ne casatorim curand, dar fara sa stie presa. Am fost tinta atator rautati, incat vom pastra acest moment intim numai pentru noi. Nu dau nici un fel de detaliu."


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.