Familia lui Bruce Lee a anuntat ca in curind va fi realizat un film si va fi publicata o biografie a celebrului actor care a jucat in filme de arte martiale, informeaza BBC News Online. "S-au spus multe povesti despre Bruce Lee si continua sa se spuna, multe dintre ele fiind fabricate sau exagerate", a declarat fratele actorului, Robert Lee, care este presedintele Bruce Lee Club.

El a declarat ca familia doreste sa se "clarifice legenda lui Bruce Lee". Auditiile pentru rolul principal vor incepe in curind, iar biografia actorului va fi lansata pe piata pe 27 noiembrie. Publicarea cartii coincide cu ziua de nastere a lui Bruce Lee. Familia actorului va produce si o serie de alte filme, emisiuni de televiziune si documentare despre viata starului filmelor de arte martiale impreuna cu compania de productie chineza JA Media. Lee s-a nascut in Statele Unite dar si-a cistigat celebritatea la Hong Kong, unde s-a mutat pe cind era copil. Cele mai faimoase filme in care a jucat au fost "Pumnul de fier", "Intrarea dragonului" si "Jocul mortii". Actorul a murit la 32 de ani, in iulie 1973, din cauza unui edem cerebral.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.