Pentru vedetele noastre feminine, maritisul cu un barbat bine, care este si bogat pe deasupra, reprezinta o aspiratie continua. Cristina Spatar, regina R&B-ului, a trait o asemenea experienta. Ea trebuia sa-si uneasca destinul cu Mirco, un om de afaceri italian. Pe linga faptul ca era un barbat aratos, mai avea si un cont gras in banca. Insa, omul de afaceri a renuntat, tam-nesam, la Cristina, pe motiv ca aceasta ar fi avut cam multe aventuri, atit cu fiul unui primar din tara, cit si cu Marian Ionescu, de la Directia 5.

Presa a semnalat toate aceste escapade ale solistei, insa logodnicul nu a reactionat, in acea perioada. Dupa ce i-a verificat agenda telefonului, a aflat cu cine a vorbit si a descoperit citeva mesaje de dragoste ale admiratorilor logodnicei sale, Mirco a decis sa nu se mai casatoreasca. Anuntata cu mare tam-tam, vacante in Italia pe iahturi de lux, inel cu diamante, cadouri scumpe, juraminte de iubire, nunta de basm s-a anulat. Cristina a pierdut, astfel, partida vietii ei, pentru care era invidiata de multa lume.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.