A fost "zarita" fetita cuplului Cruise - Holmes
Presa din intreaga lume se intreaba cum arata Suri, fetita cuplului Tom Cruise-Katie Holmes, dat fiind ca, la mai bine de trei luni de cind a venit pe lume, ea inca nu si-a facut "debutul" prin nicio publicatie si la niciun post de televiziune.

Strasnicia cu care este "ascunsa" i-a facut pe unii ziaristi sa se intrebe, retoric si ironic, daca cei doi amorezi au, intr-adevar, o fetita. Iata insa ca misterul a fost dezlegat de o actrita americana, Leah Remini, care, potrivit unor marturisiri facute revistei People, ar fi vazut-o pe micuta Suri, in timp ce se afla intr-o vizita la cuplul TomKat, cu care este prietena. "Este o bebelusa radioasa. Seamana cu ambii parinti, pur si simplu este foarte frumoasa", a spus actrita. Cit ii priveste pe Tom si Katie, acestia ar fi niste "parinti fantastici", care nu se mai satura sa-si tina fetita in brate, dupa cum a mai povestit Leah.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.