De ceva vreme nu se mai aude nimic despre Dan Teodorescu si trupa sa, Taxi. Singurele vesti despre cintaretul "Lunii" s-au referit la rolul lui de prezentator neinspirat la Festivalul de la Mamaia, sau la neintelegerile cu sotia sa, stirista Melania Medeleanu. De muzica, finul de cununie al lui Basescu nu prea a vrut sa auda in ultima vreme, preferind sa apara in te miri ce emisiuni TV.

Dezamagita ca partenerul sau de viata nu mai creeaza nimic in domeniul muzicii, Melania a intors foaia si l-a pus la treaba pe sotul cel lenes. Astfel, simpatica prezentatoare a stirilor de la Realitatea TV i-a dat termen lui Danut al nostru sa faca un disc pina in toamna si sa scoata un nou hit pe piata. Ascultator, artistul s-a apucat de lucru si i-a promis Melaniei ca va scoate un CD ce va revolutiona muzica romaneasca! Chiar daca s-a vorbit la un moment dat despre un posibil divort dintre Melania si Dan, acesta n-a fost decit un zvon.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.