Actorul a incheiat o afacere profitabila cu Warner Bros. Pictures and Warner Bros. Television, prin intermediul noii sale case de productie, informeaza Reuters.
Noua afacere a pornit-o alaturi de partenerul sau din filmul "Good Night, and Good Luck", productie 2005, pe al carei generic Clooney a figurat ca regizor, iar partenerul sau, Grant Heslov, ca producator. George Clooney a preferat sa inchida casa de productie pe care o conducea alaturi de Steven Soderbergh din cauza faptului ca producatorii se simteau coplesiti de costurile prea mari.

"Smoke House", casa de productie detinuta in prezent de celebrul actor, a incheiat un contract avantajos de productie si dezvoltare, pe trei ani, cu cele doua divizii ale Warner Bros., bazandu-se pe succesul inregistrat de cei doi anul acesta la Premiile Academiei Americane de Film. Desi nu a primit nici un premiu, "Good Night, and Good Luck" a fost nominalizat de sase ori la Premiile Oscar, Clooney fiind nominalizat de doua ori, ca regizor si ca scenarist.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.