Tot aud, pe canalul Teleshopping, vorbindu-se despre un aspirator inteligent care face si drege. Deci as vrea si eu vreo doua bucati, cu conditia sa fie atit de inteligente incit, pentru inceput, pe unul sa-l pot trimite sa stea la coada cu pensionarii, la usa medicului de familie, ca sa-mi obtina o trimitere, iar pe celalalt sa recupereze niste bani de la o firma de asigurari.

Miercuri seara, sotia lui Omar Hayssam a fost pomenita pe toate posturile tv. Pina aici, nici o problema, doar ca la TVR o chema Cristina, la PRO TV o chema Carmen, iar la Realitatea o chema Adela. Oare Hayssam si-a tras trei neveste in ideea de a acoperi cit mai bine media? Sau, avind in vedere ca si Carmen, si Cristina, si Adela faceau aceeasi declaratie (ca omul a plecat la munte, la tratament), unica lui nevasta se plictisea de moarte si s-a apucat sa faca misto de televiziuni?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.