DISPUTE. Noua componenta a trupei "Sexxy" a fost prezentata joi, in premiera, la emisiunea "Plaja lui Maruta".
Claudia a profitat de ocazie si si-a prezentat colegele de trupa, din care face parte si verisoara ei. Totul a fost o distractie maxima, pana la interventia telefonica a Juliei, fosta ei colega de trupa. Acela a fost momentul in care au inceput reprosurile, toata discutia transformandu-se intr-o cearta veritabila intre cele doua cantarete. Julia nu a evitat sa o acuze pe Claudia ca "a furat" numele trupei si ca isi pregatea singura lansarea inca din vremea cand ele formau o trupa.

De partea cealalta a baricadei, Claudia a atacat-o atat pe Julia, cat si pe iubitul acesteia, Bogdan Jianu, spunandu-i ca i-a anulat o parte dintre concerte. Toata discutia a dus catre un scandal imens, in direct, si ca urmare Julia a refuzat urarile de "La multi ani!" din partea Claudiei, mentionand ca ea nu si-a serbat niciodata onomastica (n.r Sf.Ilie) fapt ce ar fi trebuit sa ii fie cunoscut Claudiei, avand in vedere ca au fost colege mai bine de 10 ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.