Analia Selis a cucerit publicul roman din prima, cum se spune, in anul 2004, cand a reprezentat Argentina, tara sa de bastina, la Festivalul "Cerbul de Aur". Atunci a obtinut locul al treilea, dar in sufletele celor care au ascultat-o a fost in fruntea clasamentului. Succesul nu a tulburat-o prea mult, asa ca tanara cantareata argentinianca, ajunsa in Romania dupa ani de peregrinari pe alte meleaguri, a privit cariera cu aceeasi seriozitate. Aseara, la clubul "Cuba Republika del sol", Analia si-a lansat cel de-al doilea album, "Aqui, manana", iar cei prezenti au avut parte de cateva ore de distractie in stil latino, cu muzica traditionala argentiniana transpusa pe sunetele moderne intr-un concert live. Performantele muzicale ale Analiei n-au mirat pe nimeni

Absolventa a Facultatii de Arte Muzicale din San Miguel de Tucuman, Argentina, tanara solista are un trecut artistic impresionant. Intre 1998 si 2002, a studiat muzica in cadrul "Longy School of Music" din Boston, unde l-a cunoscut pe violoncelistul roman Razvan Suma, cel care i-a devenit sot si datorita caruia s-a stabilit definitiv in Romania. "Pentru mine, Romania inseamna casa, locul unde ma vad si in viitor, locul unde imi voi creste copiii. In plus, am o relatie calda cu publicul de aici, sunt fani care vin la toate concertele mele, corespondam pe mail, incerc sa fiu apropiata de ei. Sunt si oameni carora nu le place muzica mea, dar ma respecta pentru munca pe care o fac", declara cu sinceritate Analia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.