Andreea Raicu va avea o vara fierbinte. si nu numai din cauza temperaturilor ridicate prognozate, ci pentru ca programul ei de lucru in aceste luni este unul foarte incarcat. Prima TV a inceput pregatirile pentru superproductia "Megastar", o emisiune de mare succes in intreaga lume, care va debuta la noi la inceputul toamnei. si pentru care toata lumea munceste acum, pe perioada vacantei Pana la prima emisiune, sarcina celor care se ocupa de "soarta" show-ului difuzat de prestigioase posturi de televiziune din strainatate este una dificila, care cere mult timp si energie.

O echipa, din care vor face parte membrii unui juriu avizat (Aura Urziceanu, Virgil Iantu, CRBL, Adrian Despot) si Andreea Raicu cea care va prezenta "Megastar", va strabate timp de o luna si jumatate toate regiunile tarii pentru a descoperi tinere talente aspirante la statutul de vedete ale show-bizului autohton. In fiecare oras care figureaza pe itinerariul caravanei se vor organiza preselectii, iar la finalul acestui periplu, 80 de tineri vor intra in marea competitie, visand sa obtina titlul de "Megastar". Castigatorul compania care s-a ocupat in timp de Sting, Bono, Mariah Carey, Eminem, Bon Jovi, 50 Cent, Bryan Adams, Elton John, t.A.T.u, Metallica si multi altii), UMR fiind partenerul postului Prima TV pentru acest show.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.