Giulia, bruneta ce odinioara facea parte din trupa Candy, s-a aflat in acest week-end la Busteni. Pe partia Kalinderu, a participat la a unsprezecea editie a Carnavalului zapezii si a filmat cu aceasta ocazie si un promo pentru emisiunea sa Coolmea distractiei pe de pe TVR2. Giulia a incercat sa se aventureze pe un snowboard pentru a da cat mai bine pe sticla. Bruneta a cam exagerat in ultima vreme cu sedintele la solar, astfel ca amatorii sporturilor de iarna abia au recunoscut-o, confundand-o probabil cu o emigranta de pe continentul negru. Giulia a sosit la Busteni alaturi de mama sa si de colega de emisiune Sabina Manoliu. Prinsa cu munca in televiziune, cantareata nu a avut parte in ultimul timp de o viata amoroasa atat de intensa pe cat isi dorea.

Un alt motiv a fost acela ca iubitul sau, fotbalistul Costin Manea, se afla in cantonament la Azuga. Si, cum regulile deplasarilor sportive exclud intalnirile amoroase, Giulia a gasit pana la urma o modalitate sa isi aline dorul de partener. Profitand de amabilitatea antrenorului, a reusit sa-si rapeasca iubitul pentru 20 de minute, bucurandu-se de binecuvantarea lui Cupidon.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.