OBISNUINTA. Delia Matache si Edi Iordanescu nu suporta foarte usor separarea

Dupa ce au declarat ca au de gand sa-si vada de cariere, ca au nevoie de spatiu si ca vor sa petreaca cat mai putin timp impreuna, cei doi au plecat la mare. Chiar daca vacanta nu a durat decat o zi, Delia si Edi au petrecut-o din plin.

De cand au decis sa stea un timp departe unul de altul, Delia si Edi sunt intr-un contact permanent. Telefonic. Fiecare stie, fara exceptie, toate miscarile celuilalt. Asa a aflat fotbalistul ca iubita lui a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta si ca este asteptat in "platou", pe Litoral.

Acesta s-a oferit sa o insoteasca, iar cantareata nu a stat nicio secunda pe ganduri. S-au urcat in masina si s-au mai oprit la mare, la Neptun. "Matinalul" s-a terminat repede, astfel ca au avut toata ziua la dispozitie numai pentru ei. Si au savurat-o din plin. Paparazzii "Averea" i-au surprins impreuna, colindand statiunea imbratisati.

Fara sa-i intereseze ca sunt priviti, Delia si Edi s-au sarutat in mijlocul drumului de parca nu ar fi adus nicio secunda vorba de despartire. Si, se pare, ca amandoi profita la maximum de orice ocazie care i-ar putea aduce impreuna.

Delia si Isaiu, echipa la Antena 1

Unul dintre motivele pentru care Delia a avut nevoie de spatiu in relatia cu fiul fostului selectioner a fost cooptarea ei intr-unul dintre proiectele Antenei 1. De aproape doua saptamani, cantareata filmeaza alaturi de actorul din "Secretul Mariei", Ioan Isaiu, editii ale unei emisiuni de divertisment ce va fi difuzata incepand din aceasta toamna. Desi a avut mai multe oferte si din partea altor posturi, cea facuta de televiziunea din Baneasa i s-a parut artistei cea mai avantajoasa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.