MARTURISIRI. In trecutul Monicai Gabor exista un episod despre care ea n-a vorbit niciodata, dar pe care "Averea" il dezvaluie azi. In vara lui 2003, fata, care atunci avea doar 16 ani, s-a ascuns timp de trei luni in casa unei batrane din Bacau, pe strada Iosif Cocea, din cartierul Nord, ca sa scape de teroarea clanurilor Walter si Mondan!

Elena Constantinescu are 78 de ani. Isi aminteste ca pentru Monica a fost "mama de ocazie" in acea perioada: "Nu i-am cerut niciun ban ca sa locuiasca la mine si ii si dadeam de mancare. Nu era pretentioasa. Daca mancam fasole, manca si ea! Mi-a zis ca a plecat de acasa fiindca tatal ei venea beat acasa si o batea. Nu stiu daca a spus adevarul, dar mama ei, Veronica, nici n-a trecut vreodata sa vada unde locuieste. Si stam doar la doua strazi distanta, ceea ce spune multe despre ce fel de mama e! Doar sora ei, Ramona, venea sa o mai vada!"

Viitoarea doamna Columbeanu a uitat-o insa pe batrana. Elena Constantinescu ne-a povestit ca Monica era o fire retrasa, modesta si muncitoare: "Pentru ca nu-i luam nici un ban, se simtea si spala covoarele, imi cumpara ziare si ducea gunoiul!" La facut mancare, Monica era stangace. "Facea si ea oua ochiuri si fierbea lapte, ca tot omu'. Atat. In rest, faceam eu ca-mi place sa nu se amestece nimeni in oalele mele. Mancam in bucatarie amandoua si vorbeam despre una, alta, ca si cu copiii mei! Aici era ca la manastire", ne-a mai declarat Elena Constantinescu.

A lasat cheile in cutia postala

In paralel, Monica era distribuitoare "Oriflame" si impartea si fluturasi promotionali prin oras pentru diferite firme. "Nu stiu cati bani castiga, da' stiu ca luna de luna ii dadea mamei ei 5 milioane de lei, ca mi se plangea ca nu mai are bani si mama-sa ii cere fiindca era intretinerea scumpa si a trebuit sa-si debranseze caloriferele si sa puna soba! Monica se aranja, isi facea unghiile si se farda. Era ingrijita", sustine batrana alaturi de care Monica a impartit aceeasi casa timp de trei luni din viata ei. Cand a parasit Bacaul, in octombrie 2003, fata nu si-a luat "La revedere!" de la "mama de ocazie"! "Eram plecata la tara, langa Bacau. Am venit mai tarziu, aproape de noiembrie acasa si nu am mai gasit-o. Mi-a lasat cheile de la casa in cutia postala, fara sa spuna. N-am mai vorbit de atunci cu ea, dar nu o condamn! Suntem oameni si oameni, unii uita cine le-a facut bine, altii nu!", a adaugat batrana, cu o mima trista.

Despre nunta Monicai cu Irinel, femeia n-are niciun cuvant de spus: "Parca el este prea in varsta si nu stiu eu daca e vorba e de dragoste! Daca ei ii e bine, atunci ii zic "Casa de piatra!" "

"Un motiv de casatorie" si "Dragoste neimplinita", cartile preferate ale Monicai

Cat a locuit la batrana Elena Constantinescu, Monica a citit o biblioteca intreaga! Batrana ne-a marturisit ca "daca nu dormea, ea citea sau se uita cu mine la televizor, la stiri si la telenovele! Ii placeau povestile de dragoste. Mai glumeam cu ea si ii spuneam ca asa va ajunge si ea sa fie iubita de un barbat cu multi bani. Daca Dumnezeu a vrut acum sa fie asa, inseamna ca si fata o fi meritat". Mana a destinului, printre cartile preferate ale Monicai erau "Pretul dragostei", scrisa de Barbara Cartland, "Eu si Elvis", povestea Priscillei Presley, "Un motiv de casatorie" - Fenny Jordan, "Pacate" - Judith Gould, "Dragoste neimplinita" - John Galsworthy sau "Calugarita" - Denis Diderot!

A stiut cu o zi inainte subiectele de BAC, la franceza!

ANI DE LICEU. Diana Naiman a fost colega de banca a Monicai in clasele a XI-a si a XII-a, la Colegiul "Henri Coanda" din Bacau.

"Dupa ce s-a transferat la noi (n.r. - de la Grupul Scolar "Mihai Eminescu"), am stat cu Monica in banca. Si la banchet am facut poze. E o fata excelenta. Stiu ca a avut probleme cu clanurile tiganesti, dar ma bucur daca acum ii e bine!", a afirmat pentru "Averea" Diana Naiman. Ultima data, cele doua foste colege au discutat, prin telefon, cu o zi inainte de proba de la BAC, la Limba Franceza, unde Monica avea sa primeasca nota 10. "I-am dat biletelele cu subiectele, care fusesera cu un an inainte si din care aflasem eu ca se da si anul asta (n.r. - 2006)!", ne-a dezvaluit Diana. Monica n-a mai sunat-o de atunci, nici s-o invite la nunta. "Nu are cum sa ma cheme la nunta, ca stiu ca nici pe sora ei, Ramona, n-a invitat-o, pentru ca acolo vin oameni mari!", sustine Diana.

De altfel, in seara banchetului, de la care "Averea" prezinta azi imagini in exclusivitate, Monica a avut inchiriat, la Bacau, un apartament de lux, de catre multimiliardarul Irinel Columbeanu. "Am fost cu Monica in acel apartament, care-i intr-un bloc, la Curtea de Apel (n.r. - Bacau) si nici bodyguarzii lu' Irinel n-au intrat! Au dormit cred la hotel! Mai multe nu pot sa va spun, ca eu cu Monica si cu alte doua colege am fost si noi ca fetele...", a mai precizat Diana Naiman.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.