La sfirsitul saptaminii trecute, Naomi Campbell a dat o alta dovada a renumitului temperament vulcanic al sau, dupa ce a distrus o mare parte din obiectele de pret aflate pe iahtul noului ei iubit. Acesta este Badr Jafar, 28 de ani, afacerist cu petrol din Dubai, cu un portofel (daca mai era cazul sa o spunem) fara fund.
Amorezii se aflau in apropierea golfului italian numit "al Poetilor" si urmau sa organizeze o petrecere la bordul iahtului, pentru a-si anunta oficial logodna. Numai ca "pantera neagra" s-a enervat mai intii din cauza unui paparazzi prea insistent. Impreuna cu doua garzi de corp, i-au smuls acestuia aparatul de fotografiat si au voalat filmul.

Deja "montata", Naomi s-a enervat si mai mult cind a aflat meniul si vinurile pregatite de bucatar pentru petrecere, pe care le-a considerat total nepotrivite.
Dupa o cearta zdravana cu maestrul in gastronomie, ea a inceput sa arunce cu tot ceea ce intilnea in cale, prima "victima" fiind chiar bucataria iahtului. Au urmat apoi diverse obiecte valoroase, cum ar fi vaze si pahare de cristal, tavi de argint, veioze si farfurii aurite si chiar doua scaune dintr-un lemn rar. Membrii echipajului au incercat zadarnic sa o calmeze. Naomi s-a linistit doar cind noul ei iubit i-a promis ca vor organiza o alta petrecere, al carei meniu sa fie decis numai si numai de ea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.