Cele doua actrite vor fi protagonistele unui episod din serialul american, "Nip/Tuck" (Prietenie pe muchie de cutit).

Monica a reusit sa convinga Hollywood-ul ca actoria nu inseamna pentru ea doar un hobby al unei europence frumoase, ci o profesie in adevaratul sens al cuvantului. Astfel romanca va fi guest star intr-unul dintre cele mai controversate seriale americane, alaturi de frumoasa actrita Jacqueline Bisset.
Monica a trecut prin emotiile mai multor etape ale castingului, cu o concurenta acerba, iar vineri a primit telefonul producatorilor de la Warner Bros ca ea a fost aleasa pentru rolul Jeniffer si este asteptata la filmari.

Personajul interpretat de Monica este al unei femei fatale, insa de data aceasta nu mai este vorba despre rolul unei europence care joaca intr-un film american, ci al unei americance. Monica a depasit cu succes barierele legate de limba si de accent, acest rol marcand o premiera in cariera sa artistica.
Monica va putea fi vazuta in Nip/Tuck in episodul patru al seriei a patra, la care au inceput deja filmarile - la Studiourile Parmount din LA - si care va fi difuzata de reteaua americana FOX incepand cu luna septembrie a acestui an.

Serialul a fost lansat in Statele Unite in 2003 si are in prim plan lumea chirurgiei estetice care, dincolo de trupuri perfecte, implica bani, putere, sex si mult sange. Nip/Tuck a obtinut recunosterea mondiala castigand numeroase premii printre care Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune in 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.