In timp ce se afla la cumparaturi pe Bulevardul Ion Mihalache, omul de afaceri Irinel Columbeanu a avut parte de un incindent neplacut.

In timp ce se afla la cumparaturi pe Bulevardul Ion Mihalache, omul de afaceri Irinel Columbeanu a avut parte de un incindent neplacut. Bucurestenii s-au adunat ca la nunta si au inceput sa-l huiduie, facandu-l"circar", "corupator de minore" si "bosorog".

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost vazut pe bulevardul Ion Mihalache din Bucuresti intr-o stare fizica foarte proasta. Acesta abia se tinea pe picioare, era tras la fata si nu avea putere nici cat sa-si aprinda o tigara. Irinel se clatina vizibil si, in ciuda eforturilor repetate, tigara se "incapatana" sa nu intre in gura magnatului, nimerind pe alaturi. Intr-un final, acesta a reusit, numai ca a mai avut de trecut un hop: aprinderea brichetei. Nici la acest capitol nu a stralucit, luandu-i minute bune sa o puna in functiune, spre amuzamentul trecatorilor. Martorii sustin ca Irinel ori era foarte suparat si bolnav, ori se afla in stare de ebrietate.

Vinerea trecuta, in jurul orei 17.30, pe bulevardul Ion Mihalache (fostul 1 mai) si-a facut aparitia in celebrul sau Rolls Royce, omul de afaceri Irinel Columbeanu, insotit de un bodyguard. Locatia vizata de Columbeanu a fost magazinul de imbracaminte "Tatal si fiul", unde probabil isi face costumul de ginere. Pentru ca strada unde se afla magazinul este foarte ingusta, Irinel a trebuit sa lase masina la soseaua principala si sa o ia pe jos. Barbatul, care se bucura de multa publicitate in ultima vreme (mai ales datorita emisiunii in care a acceptat sa-si expuna viata privata), a fost recunoscut cu usurinta de catre oamenii din zona. Acest lucru nu i-a fost deloc benefic, pentru ca remarcile la adresa sa erau cat se poate de pitoresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.