Dezvaluirile ziarului "Averea" despre trecutul ascuns al Monicai Gabor scot azi la iveala marile iubiri lasate in urma de viitoarea doamna Columbeanu.

In toamna lui 2003, cand Monica a parasit Bacaul, pentru a lucra la Hotelul "Bulevard" din Bucuresti, a parasit totodata si o mare iubire: pe George Gavrila, un multiplu campion national de box la categoria supergrea!

Monica avea pe atunci 16 ani. Terminase clasa a X-a. Il cunoscuse pe George in vara si facuse o pasiune pentru el. Ii trimitea zi si noapte mesaje interminabile pe telefonul mobil. George era tipul de barbat protector. In septembrie, castigase "argintul" la Campionatele Europene de juniori. Era in lotul national, la Slanic Moldova, sub comanda renumitului antrenor Relu Auras. Dupa ce a revenit de la Europene, a intrat in cantonament. Aflase insa despre problemele Monicai cu clanurile tiganesti.

"L-a sunat atunci pe unul dintre capii lumii interlope din Bacau si l-a "convins" s-o lase in pace pe Monica. In Bacau, cand aude cineva despre George, ingheata!", ne-a povestit Dinu Damaschin, cel despre care am aratat in numerele trecute ca a scos-o pe Monica Gabor din ghearele mafiei locale. George isi aminteste povestea de dragoste dintre el si Monica ca si cum s-ar fi incheiat ieri. "Inainte sa plece la Bucuresti, fara sa spuna ceva, imi trimitea zeci de sms-uri. Eram in cantonament si chiar ma indragostisem de ea. In seara in care a plecat la gara, catre Bucuresti, nu si-a luat nici la revedere. Eram cu prietena ei, Maria, la o pizzerie din Bacau si am asteptat-o acolo! N-a mai ajuns. Multa vreme n-am mai aflat nimic despre ea. Isi schimbase si telefonul", ne-a marturisit George.

La masa cu Iri si Monica!

Ulterior, acesta a agatat manusile in cui si a ajuns in Italia. Cand s-a intors in Romania, dupa aproape un an, a avut parte de o surpriza uriasa. "Ajunsesem la Bucuresti si un prieten m-a invitat sa iau masa cu cineva. Am intrat intr-un local elegant, la o masa, intr-un separeu, unde Monica era cu Irinel Columbeanu. Mi s-a spus atunci ca fusesem invitat la masa de domnul Irinel. Nu inteleg nici acum motivul. S-a glumit atunci pe seama mea, spunandu-se ca as putea fi angajat ca garda de corp a domnului Columbeanu", ne-a mai povestit George Gavrila.

Acesta a intrerupt din 2003 orice legatura cu Monica Gabor. O singura data, la un meci pe care l-a avut la Slanic Moldova cu celebrul luptator K1 Ionut Iftimoaie, George a invitat-o si pe sora Monicai, Ramona: "Am mai vorbit doar cu Ramona. Pe Monica n-am vrut sa o mai deranjez. A ales un drum in viata si n-are sens sa ma amestec eu. Ii doresc "Casa de piatra!" "

Si-a cunoscut in biserica a doua iubire

George n-a fost singura mare iubire la care Monica a renuntat pentru mirajul Bucurestiului! O fosta colega de clasa de-ale viitoarei doamne Columbeanu ne-a dezvaluit ca Monica a trait o poveste de dragoste adolescentina si cu Alex, un elev de la Liceul Catolic. Pe Alex l-a cunoscut la o slujba, la biserica. "Monica era o fata credincioasa. Se ruga mereu. Era cu Alex si se simtea bine cu el! El era un baiat retras, educat. Nu parea ca este cu el doar de fatada", a declarat pentru "Averea" Diana Naiman, fosta colega de banca a Monicai. De altfel, cand la nici 16 ani a plecat de acasa, Monica n-a luat cu ea decat o Biblie si o pereche de sandale!

Batrana la care Monica s-a ascuns timp de trei luni de teama clanurilor tiganesti o descrie si ea ca fiind o fata religioasa. "Intr-adevar, avea Biblia cu ea. De multe ori imi spunea ca merge la biserica, dar acum nu stiu eu daca mergea sau ma mintea!"

Iri a remarcat-o intr-un catalog cu fotomodele

De Irinel, pe Monica a legat-o destinul! Multimiliardarul a placut-o dupa ce i-a observat fotografia intr-un catalog cu fotomodele al agentiei "Elite Model Look International". "Dragos Aizic, cumnatul patronului Hotelului Dumbrava din Bacau, o stia pe Corina Mihaila de la Elite Model Look si a rugat-o sa o primeasca si pe Monica printre fetele de la agentie. Asa a ajuns Monica in acel catalog si a fost remarcata de Irinel", ne-a marturisit un apropiat al Corinei Mihaila.

Se anuleaza nunta sau nu?

OPINII. Vedete si oameni politici au comentat dezvaluirile din "Averea" despre trecutul ascuns al Monicai si s-au pronuntat daca nunta programata pentru sambata va mai avea sau nu loc.

Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM

"Eu cred in puterea dragostei. Sa invinga ca in literatura rusa. Uitati-va la Raskolnikov, un criminal de altfel, care s-a insurat cu Sonia Marmeladov, ambele personajele din "Crima si pedeapsa", si dragostea lor a fost una frumoasa. Au sters trecutul, mai mult, s-au crestinat si iata ca dragostea are cai nebanuite. Daca cei doi se iubesc sincer, nici varsta, nici statura, nimic nu le poate sta in cale. Trecutul trebuie sters cu buretele, acolo unde e dragoste adevarata".

Catalin Botezatu, creator de moda

"Nu pot anula nunta, dar cred ca dezvaluirile din "Averea" vor fi benefice pentru relatia lor in cuplu. Mi-as dori ca Irinel Columbeanu sa-si revina si sa o struneasca putin pe Monica, pentru ca aceasta fata are un tupeu si o aciditate iesite din comun. In fapt, asta deranjeaza, nu trecutul ei, fiindca pacate avem cu totii".

Victor Ponta, deputat PSD

"Eu nu ma uit nici la emisiunea lor si cui nu-i place n-are decat sa mute postul cu telecomanda. Sunt deschis de felul meu, dar e treaba lor ce fac!"

Serban Huidu, "Cronica Carcotasilor"

"Daca ne uitam in trecutul lui Irinel Columbeanu, mai descoperim si alte fete cu astfel de povesti. Nici macar nu trebuie sa ne uitam departe. E vorba despre o interpreta cunoscuta si foarte cunoscuta. Nu cred ca Irinel era strain de lucrurile astea, dar lumea a putut sa afle niste amanunte despre o fata care trecea drept inocenta".

Romanita Iovan, creatoare de moda

"Daca era dupa ziare, care au publicat marturia unui puscarias ce sustinea ca eu am facut si am dres, si sotul meu trebuia sa divorteze de mult de mine!"

Dan Diaconescu, OTV

"Le place publicitatea multa si pe Irinel nu cred ca-l intereseaza trecutul iubitelor lui, asa ca eu cred ca se vor casatori pana la urma! Asa a fost si la Romanita (n.r. - Iovan), asa e si la Monica!"

Dan Iosif, deputat PSD

"E treaba lor daca mai fac sau nu nunta! Unul o face pentru bani, celalalt pentru a se da mare. Carui barbat nu-i place o gagica tanara. Si eu m-as simti bine cu una de 19 ani. Apoi nu uitati ca Chaplin a facut copil la 90 de ani cu o fatuca de 17 ani. Problema este cine era postasul?"

Lavinia Sandru, deputat PIN

"Prea putin conteaza daca Monica se casatoreste cu Columbeanu. Important ar fi ca emisiunea ei sa se difuzeze dupa 12 noaptea.
Aveam o serie de informatii despre asa-zisa poveste de dragoste si asa-zisa Cenusareasa si asa-zisul Print, dar "Averea" a facut ca informatia sa se transforme in certitudine. In primul rand, lumea isi va da seama ca nu avem un model pentru tanara generatie sau pentru liceeni. Niciun parinte nu doreste pentru copilul lui o asemenea reteta de succes. E o palma la adresa natiunii si o rusine pentru invatamantul din Romania. Cum a reusit sa o mute Columbeanu pe Monica la alt liceu daca nu cu bani?"

Dumitru Dragomir, deputat PRM

"Asa ma intereseaza pe mine de nunta lor cum m-ar interesa sa cresc melci. Sa se insoare cine cu cine vrea, sa divorteze cine de cine vrea, sa le fie de bine. E o nunta fara prejudecati, trebuie apreciat acest lucru. In rest, eu sunt de conceptii mai taranesti, nu prea inteleg eu niste lucruri, dar nici nu-mi pun intrebari ca sa nu-mi dau raspunsuri nasoale".

Madalin Voicu, fost parlamentar PSD

"Acum casatoria nu mai e la moda. Numai cei cu idei invechite se mai casatoresc. Nu cred ca fata are un palmares prea bogat, e cam tanara. Trebuia sa inceapa la 13 ani ca sa fie tare. Nu e important cati barbati au fost cu ea, ci daca Irinel, pe care il stiu de 40 de ani, mai poate sau mai are cu ce".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.