In Anglia, un exemplu de clasa intre doua celebritati, in Romania, o copie palida intre doua pseudo-vedete

Sambata a avut loc in Anglia nunta lui Ashley Cole, de la Arsenal, cu Cheryl Tweedy, de la Girls Aloud, o ceremonie de clasa intre reale celebritati. La numai o saptamana, urmeaza kitsch-ul de la Izvorani, cu pseudo-vedetele Iri si Moni.

Celebrul fotbalist englez de la Arsenal, Ashley Cole (25 ani), si componenta trupei Girls Aloud, Cheryl Tweedy (23 ani), au cheltuit aproape doua milioane de euro pentru nunta lor ce a avut loc, sambata, in prezenta a 300 de invitati.

Sambata seara a avut loc nunta anului 2006, potrivit publicatiilor din toata lumea. Fundasul de la Arsenal, Ashley Cole, s-a casatorit cu una dintre componentele trupei Girls Aloud, Cheryl Tweedy.

Petrecerea prilejuita de casatoria celor doi nu a avut loc la castelul Highclere, unde sustinea presa engleza ca se va desfasura, ci la Wrotham Park, locatia unde au fost filmate peliculele "Jurnalul lui Bridget Jones" si "Gosford Park".

Cladirea Wrotham Park a fost construita in 1754, pentru amiralul John Byng, si aceasta proprietate din Barnet a ramas de atunci in proprietatea familiei acestuia. Domeniul poate fi inchiriat pentru diverse evenimente. Astfel, cu 4.500 de lire sterline se pot petrece acolo opt ore, insa daca este vorba de o nunta, pretul este de 41.000 de lire sterline, dupa cum informeaza Mediafax. "Din motive de securitate, zona a fost survolata de elicoptere. Un mic colt din Hertfordshire a fost transformat intr-un loc de basm, potrivit pentru o printesa. Printesa este, bineinteles, Cheryl Tweedy, iar printul ei, fotbalistul echipei Arsenal, Ashley Cole", noteaza Sunday Mirror.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.