Dupa ce l-a atras pentru un featuring pe Tony Cottura, cel care a compus pentru Nana superhitul “Lonely”, Corina viseaza sa lucreze cu Robbie Williams, dupa cum s-a destainuit vedeta in revista Pro TV Magazin.
Momentan, interpreta este prezenta prin doua piese pe toate canalele muzicale din Romania: "Ca la inceput", cu Animal X si "Quires una aventura", cu Tony Cottura. Cea de-a doua piesa are versurile in engleza si in spaniola pentru a putea fi promovata si in alte tari. La fiecare piesa, Corina frapeaza publicul in primul rand prin imaginea pe care o afiseaza.

A fost blonda in primele videoclipuri, roscata in clipul melodiei "Fara tine", apoi rasa in cap si mai apoi a aparut cu suvite roz in videoclipul cu Animal X. Pentru toate aceste schimbari, Corina a marturisit revistei mai sus citate ca lucreaza cu o echipa intreaga de stilisti: "Ma concentrez mai bine pe ceea ce pot face in muzica, atunci cand stiu ca de aceste detalii, importante in viata unui artist, se ocupa profesionistii", spune Corina. Iar costurile nici nu sunt mari, dupa cum afirma vedeta: "Mai nimic. Trebuie sa ai doar multa imaginatie".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.