Saptamana trecuta, trupa Body &Soul a filmat un nou videoclip pentru piesa "Cine". Aceasta melodie constituie primul single extras de pe noul lor material discografic intitulat "Week-end". Ca de obicei, nici filmarile la acest clip nu au fost lipsite de peripetii.

Daunele produse la filmari au ridicat costul videoclipului

Filmarile la noul clip Body&Soul s-au desfasurat pe parcursul a doua zile. Pentru acest clip trupa a optat pentru mai multe locatii din Bucuresti. Cei trei baieti au filmat mai intai intr-un show-room cu mobila de lux apoi intr-un club de streaptease si cateva zone din centrul istoric al Capitalei. Noul produs semnat Body&Soul a fost realizat de echipa regizorului Marian Crisan. Conform scenariului, membrii trupei sunt implicati intr-o poveste de dragoste a carei protagonisti sunt doi tineri. Pasiune, tradare, nostalgie, tristete sunt cateva din starile pe care personajele le-au trait intens pentru a intruchipa cat mai credibil rolurile din videoclip. Pentru a realiza cat mai bine atmosfera romantica, mai precis un apus de soare, personajul feminin a fost obligat sa stea nemiscat aproape o ora langa o fereastra. Cum arta cere sacrificii nici membrii trupei Body&Soul nu au fost scutiti de pozitii incomode, deoarece au fost nevoiti sa filmeze de foarte multe ori anumite cadre. Peripetiile nu au lipsit nici ele. Din neatentie, in timpul filmarii, Laurentiu s-a impiedicat de un obiect de decor extrem de costisitor. Piesa cu pricina era fabricata dintr-un lemn de esenta rara si care a costat nu mai putin de 1.000 de euro. Cum obiectul a fost grav 'avariat>>, trupa a fost nevoita sa acopere daunele. Astfel costurile de productiei ale clipului au crescut de la 6.000 de euro la 7.000 de ero. Look-ul trupei a fost indeaproape supravegheat de stilistul personal al celor de la Body&Soul.

Body&Soul featuring Cosmin SeleSi

Incepand de anul trecut, membrii formatiei Body&Soul si-au anuntat fanii ca pregatesc aparitia unui nou material discografic. Dupa afirmatiile interpretilor, noul album urma sa ofere admiratorilor mai multe surprize. Una dintre ele a fost divulgata de cei trei membri, George, Florin si Laurentiu. Acesta se referea la colaboarea inedita cu simpaticul actor Cosmin Selesi. Baietilor le-a venit ideea sa il coopteze pe acesta pentru a-si "pune" vocea pe una dintre piese care va aparea pe viitorul album. "Il cunoastem de mai mult timp pe Cosmin si suntem chiar prieteni cu el. Ne-am gandit ca ar fi inedit sa isi puna in valoare calitatile sale de actor si pe albumul nostru. El va rosti un discurs haios pe una dintre piese, marturiseste trupa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.