Cea mai iubita vedeta a momentului (cel putin de catre romani), celebra Shakira a pus sambata noapte pentru prima data piciorul pe pamant romanesc. Venirea divei columbiene a declansat o adevarata isterie la Timisoara, fanii asteptand-o 40 de minute la aeroport pentru a-i smulge un autograf. Pazita de propriii bodyguarzi, Shakira a fost cazata la un hotel de patru stele (unde au fost luate stricte masuri de securitate), printre pretentiile vedetei numarandu-se fructele de mare, sucurile naturale si tacamurile de argint.

Shakira a sosit pe Aeroportul International din Timisoara in jurul orei 2 noaptea, cu 40 de minute intarziere, ea fiind intampinata de zeci de fani. Desi cursa charter cu care a calatorit Shakira urma sa aterizeze in jurul orei 1.00, aeronava, care venea de la Zagreb, a sosit la Timisoara cu 40 de minute intarziere. Dupa ce avionul a aterizat, Shakira si-a facut aparitia in usa, vorbind la telefon. Imbracata in tinuta sport si cu o basca rosie pe cap, cantareata le-a facut cu mana angajatilor aeroportului, care au venit la usa avionului sa o vada. Dupa un scurt schimb de cuvinte cu organizatorii concertului, Shakira s-a urcat in masina si s-a indreptat spre hotelul de patru stele unde este cazata, si unde fanii au asteptat-o cu buchete de trandafiri rosii si galbeni. Shakira a fost cazata la hotel Rezidenza in jurul orei 4, cantareata adormind doua ore mai tarziu. Bodyguarzii solistei au pretins conditii de securitate in zona hotelului unde este cazata aceasta. In cursul zilei de ieri a sosit la Timisoara si impresionantul staff al Shakirei, care a fost cazat la alte hoteluri din zona. Shakira nu a fost insotita la venirea in Romania de logodnicul sau, Antonio de la Rua (fiul fostului presedinte al Argentinei). Diva columbiana si-a anulat intalnirea cu ziaristii care ar fi trebuit sa aiba loc ieri la ora 16.00.

DJ Ben Boognar, in deschiderea show-ului

Show-ul din aceasta seara de pe Stadionul "Dan Paltinisanu" va incepe in jurul orei 20.00. In deschiderea recitalului Shakirei va evolua un DJ autohton - DJ Ben Boognar. Desi au existat mai multe propuneri de opening-act, varianta finala agreata de managementul artistei si de organizatorii evenimentului a fost cea a warm-up-ului susinut de un DJ.

DJ Ben Boognar (pe numele lui real Hencz Lucian-Mihai) si-a inceput activitatea muzicala in 1998, in Deva, orasul natal. In ultimii sapte ani a sustinut party-uri in cluburi din Deva, Cluj, Sibiu, Baia-Mare, Oradea, Iasi, Mamaia, Arad si Timisoara. Din 2003 este rezident in clubul "The Note" din Timisoara, fiind unul dintre cei mai bine cotati DJ de pe malul Begai si din zona de vest tarii. Pentru warm-up-ul concertului Shakira, Ben Boognar a fost recomandat de oameni de radio si de o serie de DJ de renume din Romania.

Ben Boognar va mixa incepand cu ora 20.00, pana in momentul in care Shakira va intra in scena. Show-ul divei columbiene se anunta incendiar, mai ales ca solista va schimba nu mai putin de sase tinute, care mai de care mai spectaculoase. Imediat dupa ce va interpreta piesa "La Tortura", Shakira va imbraca o rochie rosie, dar nu va lipsi din show nici costumul de "dansatoare din buric". De asemenea, Shakira va folosi in concert trei chitare: doua electrice (una albastra si una roz, incrustrata cu 1.000 de cristale Swarovski) si o chitara rece.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.