Nu exista ceva mai penibil decit emisiunea "Fete, fete" de pe National TV. Spun asta cu toata responsabilitatea, dupa vizionarea unei editii cu Magda Catone si Bebe Sexologul. Magda Catone era (sau este, ca, nu stiu de ce, am impresia trista ca emisiunea n-a fost inca desfiintata si ca inregistrarile ramase n-au fost inca incinerate, ca sa li se piar-da orice urma) gazda, iar sexologul era invitat.

Ca orice gazda respectabila (si in ciuda faptului ca nu-i prea permite fizicul), doamna Catone purta ciorapi din plasa si o fusta care oferea o vedere la coapse ceva mai larga decit ar fi fost cazul. Cit despre dialogul ei cu Bebe, repet, n-am vazut ceva mai penibil. Ma rog, e foarte posibil sa exagerez numind "dialog" o izmeneala ridicola si plina de apropouri sexuale. Exemplu: Bebe - "A fost odataaa…"; Magda: - "O data? Numai o dataaa?"; Bebe - "De mai multe ori…". Sau: Magda - "Vaai, cred ca am ceva aici…" (ii da lui Bebe, la pupat, degetul mic de la mina dreapta, iar Bebe se executa).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.