Acuzatiile de molestare fizica lansate la adresa "panterei negre" Naomi Campbell par sa nu se mai termine. De data aceasta, a venit rindul unei anume Amanda Brack, 20 de ani, sa sustina ca a avut parte de lovituri si limbaj agresiv din partea supermodelului. Brack, originara din Florida, a facut cunostinta cu Naomi in 2005, in toaleta unui bar de noapte, pe cind cea din urma se chinuia sa-si repare o capsa a bluzei cu care era imbracata.

Amanda a ajutat-o si, pentru ca a fost si foarte amabila, Campbell i-a propus imediat sa o angajeze. Numai ca relatia lor profesionala nu a durat decit sase luni, pentru ca, povesteste Amanda, Naomi i-a facut viata un calvar in tot acest rastimp, inclusiv in voiajele facute impreuna in Brazilia, Maroc si Mexic. Iar cind diva cu pielea ca abanosul i-a spus angajatei sale ca este "o hoata lenesa", aceasta nu a mai suportat si si-a dat demisia. Daca plingerea Amandei Brack se va dovedi a fi justificata, Naomi risca sa intre in puscarie, cu atit mai mult cu cit nu este la primul denunt de violenta fizica si verbala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.