Venita in Romania in 2003 pentru a se casatori cu violoncelistul Razvan Suma, argentinianca Analia Selis a reusit sa devina in scurt timp un nume cunoscut pe scena muzicala de la noi. Participarea sa in 2004 la "Cerbul de Aur" (unde a si obtinut locul 3) a constituit rampa de lansare pentru Analia, care se pregateste in aceste zile sa scoata pe piata cel de-al doilea album al sau intitulat "Aqui, manana" (aici, maine). Evenimentul de lansare va avea loc joi, 20 iulie, la ora 20.00, in clubul "Cuba: Republika del Sol", unde, in cadrul unui concert live, Analia Selis si trupa ei vor oferi publicului o seara incendiara de latino.

- Analia, ce surprize pregatesti pentru lansarea noului album?

- Este cel de-al doilea album al meu si pot sa spun ca sunt foarte mandra de el. Am pregatit o lansare cu multe surprize pentru fanii mei. Va fi un concert live, in care voi canta alaturi de 12 muzicieni. Surpriza cea mare este ca am adus special pentru acest eveniment un muzician din Cuba. Este vorba de percutionistul Gilberto Ortega Torres, iubitul din Havana al solistei cubaneze Biu din trupa Mandinga. M-am imprietenit cu Biu si am fost foarte miscata de faptul ca ea suferea ca nu-si vazuse prietenul de foarte multa vreme. Atunci m-am gandit sa-i fac o surpriza si am demarat toate procedurile pentru a-l aduce pe acesta in Romania. Intalnirea dintre cei doi a fost deosebit de emotionanta, mai ceva ca la "Surprize, surprize", mai ales ca Biu nici n-a stiut ca Gilberto va veni in Romania.

- Sotul tau va fi prezent la aceasta lansare?

-Bineinteles! Va fi acolo, alaturi de cel mai bun prieten al meu din Argentina si de mai multi prieteni din Spania. O sa fie o super-petrecere.

- Cand ai venit in Romania, te-ai gandit ca vei avea succes cu muzica ta aici?

- Nu, nici pe departe. N-am venit cu gandul sa fac o cariera muzicala in Romania. Am venit sa ma casatoresc si sa ma stabilesc aici. L-am cunoscut pe Razvan in America, am fost colegi la Conservator. El studia violoncelul, iar eu canto. El m-a adus prima data in vacanta in Romania si mi-a placut foarte mult. In 2003 am decis sa ne casatorim aici si am inceput o noua viata in Romania. La inceputul lui 2004 m-am inscris la "Cerbul de Aur". Nu stiam cat de important este acest festival, si cand mi-am dat seama, mi-a fost putin frica. M-am descurcat insa bine si am obtinut locul 3. Acest festival a fost o rampa de lansare pentru mine, caci am incheiat imediat un contract cu casa mea de discuri. Am avut ceva emotii cand am lansat primul album, mai ales ca nu era unul foarte comercial.

- Ce ne poti spune despre acest al doilea album?

- Este tot un album latino-pop, insa are mai multe melodii latino-americane ritmate. Si aranjamentul orchestral este unul deosebit. Am tras live in studio alaturi de 14 muzicieni. Am lucrat in studioul lui Boby Stoica de la Voltaj, care s-a ocupat de editarea si masterizarea pieselor. Sunt 10 melodii in total, sase sunt compuse in totalitate de mine (muzica si versuri), iar patru sunt cover-uri dupa piese latino-americane mai putin cunoscute in Romania.

- Te gandesti la o schimbare de imagine? Ai un stilist care se ocupa de tine?

- Nu am de gand sa fac o schimbare mare de imagine. Este adevarat ca in ultima vreme am devenit mult mai atenta la corpul meu, ma duc foarte des la sala. Stilistul meu este Silvia Serban, care este de altfel si o buna prietena de a mea.

- Iti doresti copii?

- Bineinteles, mai multi ! Din pacate, nu acum, pentru ca trebuie sa ma ocup de cariera. Insa de la anul o sa ma gandesc la modul serios sa devin mama.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.