Invitatia la dans, lansata de Tarkan cu mult timp inainte de a veni in Romania pentru a-si sustine concertul, a fost onorata de citeva mii de fani fideli muzicii cu influente orientale, miercuri seara, la Sala Polivalenta. Micutul Tarkan a trait fiecare clipa petrecuta pe scena la intensitate maxima. A dansat intr-o maniera de invidiat atunci cind ritmurile i-au permis-o si si-a schimbat vestimentatia de patru ori.

Aceste doua elemente au fost cheia succesului de la Bucuresti, muzica sa fiind inteleasa chiar si de cei care nu pricepeau o boaba - adica, majoritatea - din limba lui Tarkan. Admiratoarele fidele stilului mioritico-oriental - opulenta de un prost gust incomensurabil - au semnat condica primenite ca atare: mult sclipici distribuit pe bluzite, pantaloni, fustite, pantofi si genti, dar si zdranganele din tinichea, scaldate in auriu. Look-ul Andreei Banica ("interpreta" play-back-ului din deschiderea spectacolului) s-a asortat perfect cu peisajul, pamponul din zona feselor, aplicat peste pantalonasii extrem de scurti, satisfacind pe deplin setea de senzational a oachesilor spectatori. Pentru a completa conotatia vestimentatiei, din cind in cind, Andreea mai icnea cite un "uhh!" sau "ahh!" peste banda care se derula agale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.