Brad Pitt si Heath Ledger sfnt in fruntea listei "Tatilor anului", dar in mod misterios au fost eliminate nume cum ar fi cele ale lui Tom Cruise sau Matt Damon. Ce criterii au fost luate in calcul pentru alcatuirea acestei liste? Avind in vedere programul lor de viata complicat, barbatii de la Hollywood nu au mult timp pentru rolul de tata. De aceea, Debra Birnaum, editor al unei cunoscute publicatii nord-americane, s-a decis sa faca acest clasament dedicat "Tatilor anului". "S-a retras temporar din activitatea actoriceasca pentru a asista la nasterea lui Shiloh Nouvel", spune ziarista despre Brad Pitt, unul din tatici, aflat in fruntea listei. Pe locurile imediat urmatoare in clasament se afla Heath Ledger si Ryan Phillippe.

Pe locul patru se situeaza Ben Affleck, datorita devotamentului sau fata de micuta Violeta, fruct al relatiei lui cu actrita Jennifer Garner. Pe locul cinci figureaza Will Smith, actor casatorit cu frumoasa Jada Pinkett, pe care a cunoscut-o in timpul turnarii filmului "Printul din Bel Air. Ei au doi copii, pe Jaden si Shedee, insa Smith, protagonistul filmului "Men in Black", mai are un copil cu Elizabeth Zampio. Matthew Broderick a obtinut locul sapte, urmat de Chris Martin, sotul actritei Gwyneth Paltrow, care ii cinta melodiile trupei Coldplay micutei lor Apple, ca sa adoarma. Guy Ritchie, sotul Madonnei, David Arquette, sotul lui Courteney Cox, si Dean Cain se afla pe ultimele locuri in lista "Tatilor anului".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.