Desi are deja trei luni, Suri, fetita cuplului Tom Cruise-Katie Holmes nu a aparut, pina in prezent, in nici o fotografie si nici nu si-a facut vreo aparitie publica, in ciuda curiozitatii, s-ar putea spune, mondiale.
Cu toate acestea, bebelusa a devenit deja motiv de dispute aprinse intre parintii ei faimosi. Si asta pentru ca Tom, adept infocat al sectei scientologice, ar vrea ca micuta sa fie "botezata" (un fel de-a spune) in cadrul unui discret ritual scientologic, la care sa participe doar citiva colegi de secta apropiati (cum ar fi actorul John Travolta si sotia). Pe de alta parte, Katie si-ar dori pentru fetita ei un botez catolic, dorinta pe care o impartasesc din rasputeri si parintii ei. Si, conform declaratiilor unui apropiat al cuplului, nici unul dintre cei doi nu pare sa cedeze, iar din acest motiv au loc dispute vehemente. In plus, micuta Suri, nascuta pe 18 aprilie, se afla, intr-un fel, in "ilegalitate", pentru ca parintii ei au declarat-o cu trei saptamini mai tirziu, dupa cum reiese de pe certificatul de nastere, eliberat pe data de 8 mai.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.