Ametit de bautura la o petrecere, portarul Stelei, Carlos Fernandez, a cedat farmecelor unei romance, pe nume Lavinia, protagonista unor pictoriale erotice.

Tanara amatoare de senzatii tari a pastrat ca amintire o fotografie cu fotbalistul, destul de sumar imbracat.

Cand a sosit in Romania, Carlos Alberto Fernandez, portarul echipei Steaua, a adus dupa el o tanara portugheza, care a trecut multa vreme iubita lui, dar despre care mai tarziu s-a aflat ca nu era decat o partenera de afaceri foarte fidela. Chiar daca era liber, portughezul nu s-a grabit sa dea iama prin frumusetile de la Bucuresti, trecand o buna perioada drept un tip rezervat si inaccesibil. Iata insa ca jucatorul nu a rezistat in cele din urma ispitelor care ii pandesc in special pe fotbalisti in tara noastra. Portarul echipei din Ghencea a facut-o lata la o petrecere privata, cedand farmecelor unei tinere a carei meserie este sa atate imaginatia erotica a barbatilor. In prima faza insa, fotbalistul a cazut prada unor pahare cu whisky, obicei pe care in urma cu un an nu il avea in palmares.

Incins de whisky

Dupa ce s-a incins bine de la taria din sticle, Carlos a remarcat-o si pe Lavinia, o bruneta amatoare de senzatii tari si povesti cu vedete. Potrivit surselor noastre, cei doi s-au inteles de minune pe parcursul petrecerii, motiv pentru care tanara a dorit sa pastreze si o amintire a acelei seri. Daca la inceputul serii, portughezul refuza cu indarjire sa fie fotografiat, dupa cele cateva pahare de whisky, vigilenta lui adormita l-a facut sa accepte sa pozeze in cateva cadre. Ca sa nu deconspire decorul din vila unde a avut loc petrecerea, Carlos a luat-o de mana pe Lavinia si au facut pozele pe balcon. De asemenea, fotografiile au fost realizate doar bust, iar Carlos apare fara tricou. La acea petrecere a participat si Gabriel Bostina, prietenul lui Carlos, care a stat insa destul de retras.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.