Nici nu a incheiat bine relatia cu Andrei Iosif, ca Sorana si-a gasit imediat un nou iubit. Veterana trupei A.S.I.A. si-a prezentat noua cucerire la un eveniment monden din Capitala, defiland chiar pe sub nasul fostului ei partener, Claudiu Patrascu.

Singura componenta a formatiei A.S.I.A. ramasa din formula initiala, Sorana Mohamad, nu este statornica decat pe plan muzical. In plan sentimental, situatia este cu totul alta. Dupa o iubire furtunoasa cu Claudiu Patrascu, urmata de o alta idila cu un tanar de 22 de ani de peste Prut, Andrei Iosif, cantareata si-a revenit spectaculos si si-a gasit rapid un nou pretendent. Pe noul ei insotitor, bruneta l-a prezentat deja in public, asa cum se cuvine la un eveniment monden de anvergura. Cu toate ca nu au facut risipa de gesturi tandre, fiind mai degraba rezervati, cei doi nu au putut totusi sa ascunda faptul ca au venit impreuna la relansarea Clubului "Bamboo", din seara de 6 iulie. Noua cucerire a Soranei nu este vedeta, insa cu siguranta este un mare fan al creatorului de moda italian Cavalli, lucru pe care a avut grija sa-l puna in evidenta chiar pe tricou.

Sub ochii fostului

La acelasi eveniment a participat si fosta mare iubire a Soranei, eternul cuceritor Claudiu Patrascu. Asa cum era de asteptat, acesta nu a venit singur, ci la bratul noii sale achizitii, blonda Loredana Poghirca din trupa Trident. Fostii iubiti s-au rezumat la un schimb de priviri aprinse, fiecare vazandu-si insa de ale lui restul serii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.